Mireille Mettes

 

De MIR-methode helpt je om het zelfhelende vermogen weer te activeren.

MIREILLE METTES is natuurgeneeskundig therapeut en had een praktijk in Apeldoorn. Voor die tijd was ze lerares Engels en Onderwijskundige.
Ze heeft door haar onderwijsachtergrond het meeste plezier in het les geven aan mensen. Dat maakte dat ze haar MIR-Methode ter beschikking stelde aan iedereen: hoe meer mensen ermee werken en zelf aan hun gezondheid werken, hoe blijer ze ervan wordt!

Momenteel besteedt Mireille al haar tijd aan het uitdragen van de MIR-Methode. Dit houdt in: lezingen geven, reacties en emails beantwoorden en het schrijven van
nieuwe informatie die interessant is voor mensen die de MIR-Methode willen gebruiken.

Wat Mireille heel blij maakt, is dat de MIR-Methode een antwoord heeft op de vele kwalen die mensen hebben. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je hebt minder last
van de invloed van anderen (groepsdruk), je krijgt meer zelfdiscipline en zelfvertrouwen.

Mireille: “Dat de MIR-Methode je veel goeds mag brengen!”

Remco en Mireille

 

 mireille en remco

Team rondom Mireille


De grootste steun achter Mireille’s werk is haar man Remco. Hij bouwde de website en vangt alles op wat te maken heeft met administratie. Samen bouwen ze verder aan het verspreiden van de MIR-Methode wereldwijd, daarbij ondersteund door vrijwilligers met een groot hart!

Mireille over zichzelf

Wie zijn mijn inspiratoren?


Er zijn vele mensen die me inspireren. Uitvinders: Einstein, Nikola Tesla. Wetenschappers: Joe Dispenza, die het boek ‘You ARE the placebo’ schreef en wetenschapsjournaliste Lynn McTaggart.
Daarnaast kijk ik met open ogen naar landen waar het er bijzonder slecht aan toe gaat. Ik heb dat ongeveer 1x per twee weken nodig om te zien dat er nog meer dan genoeg reden is om
door te gaan met mijn werk.

Mijn idealen


Uiteraard hoop ik oud te worden met mijn man en dat mijn dochters sterke, zelfstandige vrouwen zullen worden. Daarnaast heb ik enorme idealen. Dat we werkelijk een wereld van harmonie gaan realiseren. Diep van binnen blijf ik voelen dat dit mogelijk is! Ik vind dit zelf zo’n merkwaardig gevoel, omdat als je de media moet geloven, we nog nooit zo ver van wereldvrede zijn geweest als nu.
Maar als ik dan op internet kijk, lees ik dat er nog nooit zo weinig mensen gestorven zijn in oorlogssituaties als nu! En dankzij internet kan iedereen zich nu informeren en laten inspireren over
acties die er wel toe doen, over organisaties die zich inzetten voor de vrede. En dat zijn er velen!

John Lennon: “You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one.”

Steve Jobs (Apple): “The people who think they are crazy enough to change the world, are the people who do.”

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen!
Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Dankjewel!